Het hoogtefotosysteem maakt het mogelijk een unieke luchtfoto vanaf de grond te maken. Wij noemen dat een ‘hoogtefoto’. Een voordeel hiervan is dat een hoogte foto een ruimtelijk effect creëert waardoor de kijker een beter beeld krijgt van het object. Een normale grondfoto wordt vaak geblokkeerd door bomen, struiken, hagen of schuttingen. Met een foto vanaf 2 tot 15 meter krijgt de kijker een beter overzicht van het object zonder dat er obstakels voor staan.
Vanaf 12 meter hoogte  

Hoe werkt het?

Op het 15 meter hoge statief is een op afstand bestuurbare digitale camera gemonteerd. De fotograaf kan via een monitor op de grond de juiste positie van de opname bepalen. Hierbij is de plek bepalend voor de kwaliteit van uw hoogtefoto. Daarom werken wij met een gemakkelijk verplaatsbare statief. Op deze manier is het mogelijk om overal hoogtefoto’s te kunnen maken. Dus of u nu in de bossen woont of midden in de stad. Wij kunnen er bijna altijd bij.
vanaf 15 meter hoogte grondniveau foto

Werkwijze

U neemt contact met ons op of vult het formulier in op de internetpagina. Wij nemen dan telefonisch contact met u op om een afspraak te maken. U zorgt ervoor dat de te fotograferen onderdelen netjes zijn opgeruimd en fotoklaar zijn.
Wij maken van uit één of meerdere standpunten op meerdere hoogtes een foto. Zodat wij of uzelf kunt kiezen welke u het beste vindt uitkomen. Nadat de foto’s zijn gemaakt, zullen wij deze per mail & cd-rom aanleveren. De hoogtefoto heeft één beperking dat deze alleen kan worden gemaakt tot maximaal windkracht 6 BFT; bij hogere windsnelheden kunnen wij de opdracht niet uitvoeren.
 

Hoe worden de foto’s aangeleverd?

U ontvangt de foto’s de volgende dag per mail.  De factuur volgt later per mail.