Portfolio

9502wx_8 woonkamer_28341ts_5 woonkamer_3
8245jk_26 tuin_1

 

3607JW_793 keuken_28341ts_5 badkamer_bg_1a7245ne_6 voorzijde_1 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voorbeelden diverse woningen

Een mooie heren woning in Amsterdam met tuin en 3 slaapkamer en 2 badkamers!
bekijk hier de foto’s

Tussenwoning in Lelystad met diepe tuin en 3 slaapkamer verkocht in 6 weken!
bekijk hier de foto’s

Woonboederij in Holten voor Makelaars Deventer
bekijk hier de foto’s

Voorbeelden Plattegronden Woningen
bekijk hier de foto’s

Voorbeelden Plattegronden BedrijfsOnroerendGoed
bekijk hier de foto’s

Recenties

Vervangende foto’s voor Makelaarsland woning in Harlingen normale foto’s 
(verkocht in 5 weken met nieuwe foto’s)
Bericht van de verkoper:
Bij deze laat ik uw weten dat ons huis na het maken van de nieuwe foto’s ( 25-4-2007) binnen 5 weken verkocht is. De nieuwe foto’s hebben gezorgt voor een nieuw impuls aan de verkoop van onze woning.  (woning stond al ruim 2,5 maand te koop en was nog geen bezichtig geweest, bij nieuwe fotos binnen 5 dagen 6 bezichtigingen)

Makelaarsland woning in Haarlem 360º foto’s + normale foto’s (verkocht in 6 weken)
Bericht van de verkoper:
Hierbij wil ik u toch nog even laten weten dat ik mijn huis in Haarlem inmiddels heb verkocht (vanmorgen getekend bij de notaris). Graag wil ik u bedanken voor de professionele en zeer plezierige wijze waarop u het pand heeft gefotografeerd en (snel!) op het internet heeft geplaatst. Uw uitstekende werk heeft zeker bijgedragen tot de grote aanloop van bezichtigingen en de verkoop. Mijn hartelijke dank daarvoor!

Makelaarsland woning in Poeldijk 360º foto’s + normale foto’s (verkocht in 3,5 week)
Bericht van de verkoper:
Op 21 april 2006 heb je van onze woning in Poeldijk foto’s gemaakt voor de verkoop op Makelaarsland.  Het huis is inmiddels verkocht en ik wilde je dat even laten weten omdat jouw foto’s daar ongetwijfeld toe bijgedragen hebben. Op 2 mei ging het huis bij Makelaarsland ‘in de lucht’ en op 24 mei 2006 was het verkocht. Nogmaals hartelijk dank voor jullie bijdrage!

Makelaarsland woning in Heerde normale foto’s (verkocht met nieuwe fotos in 12 weken)
bericht van de verkoper:
d.d.11-07-2006 t.a.v. de Directie Makelaarsland / JW Imaging Woningfotograaf

Geachte Heer,

Ervaringen met “reguliere” makelaars in het verleden, hebben ons ertoe gebracht om onze woning via Makelaarsland te verkopen. Daar het ging om een duurdere woning in een moeilijke markt, is de termijn van 8 maanden, van start aanbod tot verkoop, ons erg meegevallen.

Opmerking Woningfotograaf JW Imaging heeft in mei 2006 nieuwe foto’s van deze woning gemaakt, dit heeft zeker aan de versnelling van de verkoop bijgedragen!

We kunnen U meedelen dat we erg tevreden zijn over de samenwerking met- en medewerking van de medewerkers van Makelaarsland. Ook Uw “hoffotograaf” JWImaging verdient een compliment voor het afgeleverde werk. We zullen bij gelegenheid graag reklame voor U maken en zullen in elk geval het bord met de tekst “Verkocht – Makelaarsland” zo lang mogelijk in de tuin laten staan. We wensen U verder veel succes toe !

Met vriendelijke groet, Wim Post, Heerde